ЗАЩО ППДБ ИЗВАДИХА ТОЛКОВА РАНО ТОЛКОВА СКАНДАЛЕН КАНДИДАТ? ЗА ДА ГО ИЗПЕРАТ И ИЗБЕЛЯТ ЛИ? ИЛИ ДА ГО НАМАЧКАТ И ИЗВХВЪРЛЯТ ЗАЕДНО С МРЪСНАТА ВОДА?

Говорим си с приятели: ‘се е било семейство с ДС-принадлежност, но чак толкоз не е било! Чекистите Терзиеви трябва да влязат в учебниците: толкова масирано присъствие в репресивния апарат на държавата не е имало дори при най-прочутите фамилии след Девети септември.

Еманация на българския преход: партизанин-Държавна сигурност-капиталист-политик.

Класика в жанра. Българска класика. Другаде, в пост-соца, би било немислимо.

Васил Терзиев, допускам, си представя да използва кметското място като трамплин за премиерското. Имаме сделка! Не, нямате сделка.

Защо ППДБ извадиха толкова рано толкова скандален кандидат? Никой ли не прецени сериозно щетите от ДС-родата?

Те че са аджамии – аджамии са. Бъркат мечтаното с действително. Вярват, че могат да продадат всичко, ако лъчезарно се усмихват и разнасят опорки по телевизиите.

Васил Терзиев е токсичен. Правилата на политическия пиар предполагат да се пусне възможно най-късно, за да няма време за разкрития и контраатаки.

Кой го хвърли в центрофугата на публичната пералня 4 месеца преди изборите? За да го изперат и избелят ли? Или да го намачкат и изхвърлят заедно с мръсната вода? 

Пътьом ПП “Продължаваме промяната” може да понасъбере дарения, рекламирайки Васил Терзиев в кампания, която не е посочена като кампания за местния вот, защото е незаконно. Да не излезе така, че мега-умният бизнесмен ще понапълни касите, пък после може и да бъде оттеглен?! Знам ли. Когато харвардските тарикати се захванат с нещо – всичко е възможно. Даже невъзможното.