КОЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ДА НИ БРАНИ НАС – ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ ЖЕНИ И МАЙКИ, ОТ ТАКИВА „БОРЦИ СРЕЩУ МАФИЯТА“?

Недялко Недялков написа днес гневен коментар, който лично ме развълнува. Озаглавен е: “А дъщерята на Севделина Арнаудова?” Поводът: Комисията за защита от дискриминация е завела дело срещу Слави Трифонов заради песента “Лена хищна хиена”.

Недялко пише: “Жалбата е подадена от другарката Тишева, член на настоятелството на “Български център за джендър изследвания”… Защо всички джендъри са доносници, симпатизанти и съчувстват на ПП и “Да, България” е риторичен въпрос, въпрос за себеподобни…”

Като как става въпрос за дъщерята на Севделина Арнаудова? На 17 март 2022 година глутница полицаи, изпратени от вътрешния министър, след бурна среща, полята с водка и още нещо бяло, на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков, в кабинета на премиера в Министерски съвет, тръгват да арестуват Бойко Борисов пред малолетните му внуци и бременната му дъщеря; Владислав Горанов пред трите му деца; Севделина Арнаудова пред дъщеря й второкласничка – не й разрешават да извика бабите и дядовците да я вземат; момиченцето става свидетел на тарашенето на къщата, даже заснема на телефона си бруталната акция!

Някой от почитателите на “Промяната” запита ли се защо е тази жестокост, какви травми са преживели тези деца и ще успеят ли да се освободят от тях без поражения върху крехката им психика?! Нима не можеха да ги извикат за справка в ГДНП и да им връчат заповеди за арест?! Можеха. Но … нямаше да е ефектно, нали така?!

На 11 октомври 2022 година бях поканена на среща от Кирил Петков, дълго разговаряхме по всякакви теми … за ареста на Бойко Борисов ми каза: Полицаите, понеже са били респектирани от него, той е бил главен секретар на МВР, все пак, не са посмели да го изведат с белезници, трябваше аз да се обадя на началника им и да му разпоредя!

И трите ареста бяха обявени за незаконни от съда. Запомнете това!

Българи, питам ви, беззаконието на самообявилите се за “борци срещу мафията” не ви ли разгневява?

Ако така арестуват – за пиар, за кеф и отмъщение, за разбиването на политическия противник, лидера на опозицията – какво ще ги спре да арестуват мен, вас, когото и да било, в тази държава на безвластието и произвола?!

Защо коментарът на Недялко Недялков лично ме развълнува?

На 3 и 4 септември 2022 година Радостин Василев, бивш министър на спорта от “Има такъв народ”, кандидат за депутат от “Продължаваме промяната”, изригна във Фейсбук с лайняни гейзери срещу мен: излъга, че съм осъждана за неплатени данъци; излъга, че съм “любителка на чашката” – само, защото му изпратих снимка с малка чашка с шампанско и поздрав за рождения му ден; излъга, че съм му изпратила любовно писмо; излъга, че съм имала сексуални щения към него (за Бога, ако беше така – поне щях да го поканя на гости у нас; в София живея сама, мъжът ми е в Лондон); подари ми часовник Swarovski, парфюм Van Cleef and Arples, донесе ми цяла чанта сувенири от зимната Олимпиада в Пекин, поиска да дойде при мен в Лондон (документирано в смс!) , вечеряхме и пихме кафе в София – обаче, проплака, че съм го насилвала! Леле-мале! Жив да го ожалиш… Смяяях!

Оставям настрана, че Радостин Василев е първият мъж (а мъж ли е?!), който направи публично достояние личните си чатове с жена, която му помагаше безкористно, защото провидя в него образ на новия политик – енергичен и порядъчен – каква жестока заблуда!

Радостин Василев се озлоби срещу мен, защото започнах да разкривам порочното му управление като министър на спорта, приятелските му назначения, скандалните договори за милиони, подписани от неговите компаньони Александър Тодоров и Венцислав Петков, които вкара като началници в системата на спорта.

Я го вижте тариката – ето какво ми разказа Иван Христанов: на сбирка на водачите на листи на “Продължаваме промяната” за 48-я парламент, загрижено обсъждали колко Соня Колтуклиева е критична и опасна, не могат да се справят с нея – тогава Радостин Василев се изрепчил: Оставете я на мен! Аз ще я унищожа! И побързал с мръсни номера да си заслужи признание и похвала.

В отчаяната си война срещу мен, Радостин Василев не се посвени да използва даже една своя приятелка – някаква объркана “психоложка” от Враца, Ралица Младенова – тя изпрати сигнал срещу мен в Софийска районна прокуратура (отхвърлен!) и започна да ме съди, че уж съм я била сравнила с “неуспяла фолкаджийка”, а това много я обидило – на фона на предизвикателните й разголени снимки и среден пръст във Фейсбук.

Та заради това дело в Софийски районен съд ми блокираха сметките през декември 2022 година, навръх рождения ден на съпруга ми, докато празнувахме в Париж. Сега тая нещастна марионетка, заменена като параван на самовлюбения фейк-мачо с вулгарно-разголващата се “Мис Силикон” (сама си признава, че прави секс за пари!) – е отчаяна и озлобена срещу Руди Гела.

Горкичката 38-годишна стара мома, била му посветила 7 години от живота си, а той грозно я бил прецакал. Значи Ралица Младенова го е съблазнила, докато Радостин Василев още е бил “ щастливо” женен, дълго преди раздялата и развода му с Нина Петкова, приключил през март 2022 година. Неговият предизборен слоган в Плевен сега е:”Справедливост. Морал. Правосъдие.” Какво двуличие!

Използваната като шпионка в ресторант “101” в акцията, на 29 март 2022 година, по затварянето на комплекса от спортния министър, едва сега е осъзнала как е била употребена; тръшкала се, че й е затрил някакви пари, изкарани с пот и лишения в Германия, които той уж щял да инвестира в спортни проекти; как я е мамил през цялото време.

Наричам Руди Гела “епилиран женомразец”, заради неблагодарността му към мен и заради нападките му към други известни жени – бях му ментор една година, съветваше се за всичко в политиката (е, скри от мен и ме излъга за отцепването си от ИТН – обяснимо, щях да го наругая за предателството!)… Но следва да призная, че предаваше всички свои благодетели като ми снасяше информация от парламентарната група на Слави Трифонов и от Министерски съвет. Веднъж предател – завинаги предател.

Радостин Василев избълва отвратителни ругателства срещу Ива Митева, нарече я най-мразеният човек и Лейди Гага в политиката, а се кълнеше в нея и ми обясняваше, че Слави Трифонов трябва да я номинира за президент през 2021 година…

Всички нормални хора помнят как Радостин Василев, в първите си дни като министър, се нахвърли брутално срещу легендарната гимнастичка Илияна Раева, след публичния скандал, тя постъпи в “Пирогов” с 200 кръвно; наглецът й се обади да се извини, защото Слави го накара. Радостин Василев обиди шампионката Екатерина Дафовска, служебния министър на спорта Весела Лечева, служебния министър на спорта проф. Даниела Дашева, народните представителки Христинка Иванова, Николина Ангелкова, Дани Каназирева, Теменужка Петкова, треньорки по тенис, наемателки на спортни обекти …

За нас няма внимание от ЛГБТИ общността, нали?! Ние сме хетеросексуални жени и майки. Коя организация да ни брани?

През есента на 2022 година, Кирил Петков отстрани от предизборната листа един кандидат-депутат, когото уличиха в изгаряне на знамето на хомосексуалните, макар че той отрече.  

Тогава написах отворено писмо до Кирил Петков, разказвайки му за сексистките нападки срещу мен от страна на Радостин Василев – разбира се, не последва отговор.

Баща му Петко Петков, обаче, се трогна от мръснишките атаки на Радостин Василев срещу мен, даже ми каза, че не желае да разговаря с Руди Гела, обръща му гръб, когато онзи подмазвачески се втурва към него на публични събития. В заклеймяването на женомразците защо

Кирил Петков не прилича на баща си?! О, не, прилича. Обаче, само, когато се отнася до Лена Бориславова – единствено тогава Кирил Петков се възпалява.

Кирил Петков някак неглижира публичните обиди и лошите коментари за съпругата му Линда, прави се на ни-чул-ни-видял. Но за Лена се хвърля в огъня.

Щом ме излекуват от грипа и изляза от МБАЛ “Света София”, ще напиша писмо до Комисията за защита от дискриминация.

Как мислите – ще реагират ли?!

Не ми се много вярва.

Защо ли?!

1. Изпратих открито писмо до главния прокурор Иван Гешев за случаите на незаконно записване на разговори, за които Радостин Василев сам публично си призна: с Татяна Дончева, със Соня Колтуклиева, с Илияна Раева, със строителите на “Арена Бургас”. От главния прокурор – никаква реакция.

2. Попитах главния прокурор Иван Гешев защо в Софийска главна прокуратура отлежава готово обвинение срещу Радостин Василев по чл.143 от Наказателния кодекс за “принуда”? Заплахите срещу Христинка Иванова, народна представителка от ИТН, бяха оповестени публично лично от самата нея на 13 юни 2022 година… Главният прокурор не ми отговори.

3. В ГДБОП разпитваха миналия месец Радостин Василев за порно кибер-войната срещу мен, започнала на 25 август 2022 година – явно поръчана заради критичните ми публикации. Уплашиха се от Руди Гела – ами, политик е, виждат по медиите колко е арогантен и злобно-отмъстителен. Вдигнаха ръце от разследването, макар да има възбудено досъдебно производство по случая от Софийска районна прокуратура. Обаче, ГДБОП арестуваха на 26 юли 2022 година журналиста Цветан Фиков, понеже бил написал във Фейсбук пост срещу спортния министър да не закача детските тенис-кортове, които доказано са държавни, инак “ще му оскубе косъм по косъм гелосаната тиква”. Това, според съдия Силвия Георгиева от Софийски районен съд е “заплаха за убийство”. Хахаха! Първата в света заплаха за убийство на гелосана прическа!

На 7 юни 2022 г. в официален сигнал до вътрешния министър Бойко Рашков, Радостин Василев иска държавна защита срещу дописки в интернет-сайтове, които заплашват неговата “сексуална неприкосновеност”… Луда работа!

4. Изпратих оплакване до Комисията за защита на личните данни, тъй като на 4 септември 2022 година, Радостин Василев си позволи да замени профилната си снимка във Фейсбук с моя снимка – с логото на “Продължаваме промяната” и с номера на бюлетината – очевидно, някаква невротична реакция на безпомощност и озлобление, понеже ни най-малко не се стреснах и светкавично разкрих истината за нашите отношения. От КЗЛД още се размотават – вече 7 месеца.

Да попитам – защо Комисията за защита от дискриминация не се самосезира, когато – предизвикана от мутренското поведение на Радостин Василев – публикувах чатове, в които той обяснява за Асен Василев, че България никога няма да приеме премиер-педераст, а за Кирил Симеонов, бивш депутат от ИТН, женен с деца, твърди, че е гей?

Ако толкова много всички институции в България ги е страх от един мижав новоизлюпен политик – Боже мой, как ли се изпускат в гащите от партийните лидери и от властимащите?!

… Красива страна, клета държава. Има как и по-зле да става.   

Коментар на Соня Колтуклиева във Фейсбук