ЗАД ВИРТУАЛНИЯ ТОРМОЗ СРЕЩУ МЕН И ВЕЖДИ РАШИДОВ НАЙ-ВЕРОЯТНО СТОЯТ ПОЛИТИЦИ – АТАКИ, РОДЕНИ ОТ ГНЯВ И БЕЗПОМОЩНОСТ 

В 10:50 ч., в неделя, влязох в дома на Вежди Рашидов, новият председател на Народното събрание, за да направя интервю с него за ПИК тв, в директно излъчване.

На входа на красивата двуетажна къща се разминахме с д-р Снежа Бахарова, любимата му жена от 30 години, която тръгваше да разхожда кучето. Посрещна ме Радка Петрова, дългогодишна сътрудничка, от времето, когато световноизвестният творец беше министър на културата, бъдещ началник-кабинет на председателя на парламента.

Заварих Вежди Рашидов – застанал и застинал по средата на хола, вперил очи в телефона – насълзени очи. Беше силно развълнуван: “Виж, Соня, дечурлига, едва ли са на повече от 13-15 години, виж какви снимки ми изпращат, с обиди: мултак, оставка, махай се… Защо е това?! Кой използва тези деца?”

Днес стават 2 месеца, откакто някой започна да пуска мои снимки, с телефонния ми номер, в порно-групи в Телеграм. Служителите на ГДБОП успяха да ограничат до голяма степен разпостранението, но някой продължава да облъчва нови групи: звънят ми посреднощ, изпращат ми снимки на гениталите си и порно-видеа. Отвратително е!

Международна журналистическа организация, базирана в Страсбург, разпострани публикации в моя защита. Образувано е дело в Софийска районна прокуратура.

Хора, моят случай стана публичен, но има стотици жени и мъже, подложени на виртуален тормоз. Този огромен проблем се неглижира – уви! Само тези, които са си изпатили, знаят колко е мъчително и травмиращо. Това е терор!

Светът на виртуалните насилници е подъл и жесток. Най-противни са поръчителите на кибер-атаките. Те са престъпници!

В драмата с мен и с Вежди Рашидов, поръчителите, най-вероятно, са политици или техни последователи. Масираните атаки са родени от гняв и безпомощност.

…. Живеем в мракобесно време. Арестуваха – абсолютно незаконно! – лидера на опозицията; изградиха предизборната си кампания върху омраза, със заплахи и снимки пред затвори; изпълзяха гнусни питони – епилирани женомразци – тесногръди злобари с широки задници; комплексирани службогонци, брутални словоблудци; инфантилни аматьори, заредени с шаблони; клиширани и зомбирани с опорки. Лъжци!

Паникьосани са, защото властта само ще я миришат, след като осмърдяха държавата с арогантното си политическо зловоние.

Ще им се оставим ли?!