НЯКАКВА РАЛИЦА МЛАДЕНОВА, САМОЗВАНКА-НЕОРАЙХИАНКА, СИ ПОЗВОЛИЛА ВОЛНОСТТА ДА КОМЕНТИРА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА – Я, ЧИБА!

Това е Ралица Младенова, на 37 години, неомъжена, без деца.

Учила е в института по неорайхианска психотерапия на Мадлен Алгафари; не си е издържала изпита и няма диплома, но зад това стои и някаква мътна история, защото с нея се е занимавала Етичната комисия.

Името й стана известно покрай скандал с продължение, свързан с мутренска акция в ресторант “101”. Какво става? На 29 март Ралица Младенова отива на обяд, тя живее наблизо и е редовна клиентка, управителката Мирела Якубовска даже я смята за своя приятелка. Каква заблуда! Ралица Младенова е пратена като шпионка – след като от ресторанта, към 13:45 ч., си тръгва Александър Сталийски, тя се обажда на спортния министър Радостин Василев, който пристига с потеря от 8 души и вдига страшна врява за ужас на изисканата клиентела. Понеже комплексът е по договор за наем с Национална спортна база, Радостин Василев изкрещява на стъписаната управителка, че той е истинският собственик. Впоследствие е подаден сигнал в прокуратурата, а в мъжката тоалетна на култовия ресторант се появяват колажи от любимата снимка на анаболния мачо с надпис The real owner. Обиден от това, той изпраща НАП и куп проверяващи да тормозят персонала; за отмъщение – в последните минути на злополучния си престой в Спортната палата, издава заповед за прекратяване на договора. Следват съдебни искове на собствениците към държавата за 7 милиона лева и за блокиране на сметките на НСБ, което предстои в близките дни.

На 3 юли, докато държавата се тресе от правителствена криза, ПИК публикува снимки от среднощна веселба, в плажния бар “Мамалука”, в село Пефкохори – там пак е дежурната компания: Радостин Василев, Ралица Младенова плюс Александър Тодоров, шеф на държавната лотария и Венцислав Петков, шеф на спортните имоти – същите “герои” от бруталния набег в ресторанта в Дианабад.

След поредица мои публикации за приятелите от детинство на Радостин Василев – Сашо, който е продавал прахосмукачки в Пловдив и Венци, който е лепил мокети в плевенски хотели, служебният министър Весела Лечева ги уволни.

По телевизия СКАТ обясних, че Радостин Василев си е купил водаческото място в Габрово с държавни пари – на 25 май дружество “Сердика спортни имоти” е сключило договор на стойност 117 350 лева с кантората на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев. Нечувана наглост, нали?!

На заседание на Националния съвет на ПП през този уикенд, е станал скандал – всички са възроптали срещу Радостин Василев, но Кирил Петков обяснил, че е дал дума, понеже предателят от ИТН е събирал в дома си край Зоологическата градина, депутатите-отцепници, които останаха много малко на брой и не успяха да спасят правителството.

Та, значи, днес научавам, че Ралица Младенова, на 17 юни, написала на моя приятелка смс с жлъчни ругатни срещу мен…Намерих номера на телефона и пратих смс, че искам да говоря с нея, затова й звъня. Не вдигна. Тогава й написах: “Искам да знам следното:

1. Как си позволявате да ме обиждате и клеветите пред мои приятелки, без никакво основание и доказателства?

2. Кое Ви дава основание да ме наричате: “продажна, долна, интересчийка, продаваща се за жълти стотинки, търсеща сензации”?

3. Вие не ме познавате. Кой Ви внуши това за мен? Радостин Василев ли?

4. Искате ли да Ви изпратя скрийн-шотове от чатове с Радостин Василев, в които изразява мнението си за мен и мнението си за Вас?

Няма да сте очарована, уверявам Ви.

5. Кое Ви дава основание да смятате, че аз захранвам жълтите сайтове с информация за Вас? Кой Ви подведе с тази лъжа? Радостин Василев ли? Вече му изясних лично на него, че нямам нищо общо с някакви тъпи дописки.

6. Не сте ли ми благодарна, че Ви защитих, твърдейки, че Радостин Василев трябва да излезе публично и да Ви предпази от клеветниците, казвайки, че държи на Вас?

Всъщност, той защо не го прави? Не Ви уважава ли? Нямате значение за него ли? Срамува ли се от Вас? Смята, че не сте достойна и ще го дискредитирате публично ли?

Всъщност, това са въпроси, които трябва да зададете сама на себе си, ако сте жена със себеуважение и висока самооценка.

Вие самата пожелахте да станете публична фигура, качвайки си селфи от “Мамалука”, поради което не можете да претендирате вече никой да не навлиза в личното Ви пространство. Сторили сте го и на 29 март в “101”, където сте заснета от камерите и Вашата роля в скандала е изяснена.

Аз не Ви задавам въпроси за интервю, г-це Младенова. Никога не бихте достигнала позиция, която ще Ви позволи да разговаряте със Соня Колтуклиева за интервю. Не и в този живот.

Явно сте се събрали страхливци. Плъх и мишка. Криете се подло и сипете ругателства тайно.

Защо не ми кажете какво мислите за мен и в какво ме обвинявате – лично, в разговор?!

Нямате стойност за мен – нито Вие, нито Радостин Василев. Единствената стойност в тази мелодрама е моето име. Което защитавам и ще защитавам от посегателства и клевети. Винаги! Дори срещу толкова посредствени и незначителни хора като вас двамата.”

Радостин Василев, на 15 юни, изпрати на моя приятелка, народна представителка, заплашителен смс срещу мен, в който се споменава дописка в жълт сайт. Звънях му до откат, докато не ми вдигна: започна да мрънка нещо, да се оправдава; беше се вкарал в някакъв филм: как джипове на Слави го преследвали през уикенда, преди пресконференцията (на 13 юни), дадена от предателите от безумната чета на шоу-легендата.

… Едва днес погледнах тази толкова пък историческа дописка: в нея се твърди, че Ралица Младенова е връзката на Радостин Василев с “Продължаваме промяната” и тя е прибрала хонорара. Нито знам дали е така, нито ме интересува.

Аз, каквото искам да напиша за Радостин Василев, го пиша, без да ми пука от заплахи и се подписвам с името си.

Да е ясно.