ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ МАРГАРИТА МИХНЕВА НЕ МИ ИЗПЛАЩА ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО, НА КОЕТО Я ОСЪДИ СГС ЗА КЛЕВЕТИТЕ Й. НЕ Я ЛИ Е СРАМ?!

На 18 юли 2018 г. Софийски градски съд осъди Маргарита Михнева за клеветите й срещу мен, разнасяни от медия на медия 2 години – в услуга на Делян Пеевски и Сотир Цацаров, които ме превърнаха в мишена, заради мои публикации и телевизионни коментари.
Върховният касационен съд в края на 2018 г. потвърди присъдата.

Адвокатите Николай Хаджигенов и Екатерина Димитрова водиха тежки битки с цацаратурата и медийния натиск върху съдии и политици за манипулиране на общественото мнение срещу мен. Успяха да се преборят! Защото са отлични професионалисти.

Аз обявих, че ще даря обезщетението на дете, болно от ревматоиден артрит, чието лечение е много скъпо.

Маргарита Михнева 4 години вече се прави на глуха и сляпа за моите призиви да ми изплати обезщетението; неглижира съдебни решения, въпреки хвалбите си, че е завършила право и уважава закона.

Медиите, в които тиражираше клеветите си срещу мен, показват кожените й палта и скъпите й бижута, разказват за воаяжите й до Швейцария, за луксозните й апартаменти на ул. “Оборище” и на площад “Народно събрание”.

Какъв й е редовният номер на Маргарита Михнева?! Тъй като десетки хора я съдят за обиди и клевети, тя е прехвърлила всичките си имоти на дъщеря си Неда. Официално – Маргарита Михнева разполага само с минимална пенсия.

Колко удобно, нали?! Бълва измислици и съчинения срещу когото си поиска (или й поискат), а после – шапка на тояга, няма пари за обезщетения на осъдилите я, които са похарчили сума-ти-пари за държавни и съдебни такси и адвокатски хонорари плюс, че са понесли щетите от публичното омаскаряване.

Михнева, изплати ми парите!

Снимки: България Днес; 25.03.2020