НЯМА ДА КАЖА КАТО ЕДИН ПРИСЛУЖНИК НА СЛАВИ: БОЙКО Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ ЗА МАЛКИТЕ КРЕСЛЬОВЦИ, ЗАЩОТО БОРИСОВ ЗНАЕ КАК ДА СЕ БОРИ

Рухна протяжната и тегава, истерична и епична кампания на протестърите от лятото на 2020 г., които брутално прескочиха от жълтите павета в парламента, за да се провалят с гръм и трясък.

Е, аз няма да кажа за Бойко Борисов това, което бившият прислужник на Слави, бивш депутат от ИТН и бивш спортен министър Радостин Василев изригна публично за бившия си вдъхновител: “Слави е прекалено голям за малките кресльовци”.

Бойко Борисов е бил, е и ще бъде гледан под лупа и анализиран критично. Само че враговете му трябва да се научат да го атакуват ясно и аргументирано, а не подмолно и с фейк-истории.

Отдавна е ясно коя е Мата Хари, снимала празните чекмеджета от спалнята на бившия премиер във вила “Секвоя”, безспорно е и кои са поръчителите: тайният й любим Васил Божков и официалния й съпруг Пламен Бобоков. Впрочем, Черепа натрупва първоначалния си капитал, в градинката на “Кристал”, от измами с пачки фалшиви пари, с които прекарва наивни чужденци. А пък Христо Иванов, който сега отчаяно иска да получи третия мандат и да състави кабинет, беше заснет да се качва в джипа на Пламен Бобоков и дружески да си бъбри с мъжа на Мата Хари.

Та, да, книжни тигри, фалшиви герои, анаболни борци срещу мафията – ще трябва да се потрудите повече, за да спечелите правото да управлявате този изтерзан народ, омерзен от авантюрите на ПП “Пълен провал” и антуража им от малки злобни човечета.

Искахте арести – ще си ги получите. Сега е ваш ред. Нали, деугарю следовател Рашков?!“