Снимки: ИТН-Плевен

РАДОСТИН ВАСИЛЕВ БРУТАЛНО НАПАДА БИВШИТЕ СИ СПОДВИЖНИЦИ ОТ ИТН-ПЛЕВЕН, НАРИЧА ГИ ЛАКЕИ И ПРОСТИТУТКИ

Радостин Василев е изпаднал в истерия. Обяснимо е, де. Беше се заканил да става министър на вътрешните работи, а изведнъж днес се сблъска с грозната действителност – амбициозният спортен адвокат властта вече само ще я мирише. Вероятно най-сетне предателят на Слави от родния му град е осъзнал, че се намира в блатото на неизвесността – чужд сред свои, свой сред чужди.

Правителство на ПП “Пълен провал” няма да има – нито в този, нито в следващия парламент. Радостин Василев едва ли ще рискува да се върне като водач на листа в родния си град Плевен, ако изобщо му предложат това Кирил Петков и Асен Василев, които са бесни, че е обещавал да отцепи от парламентарната група на “Има такъв народ” 12-15 човека, а осигури само 5 и един колебаещ се.

Тази вечер в родния град на Слави Трифонов се събраха членове и активисти на ИТН заедно със 17 депутати от общо 19, не са дошли само Виктория Василева, която подаде молба за напускане на парламента и Златомира Карагеоргиева-Мострова, която била възпрепятствана.

На срещата са говорили за предателите, за Северна Македония, за третия мандат…

От участници, които ми изпратиха снимки, научих, че в залата са издигнати плакати с образите на Радостин Василев и Деян Петков, с надписи: “Предател” и “Предателите мразим повече от ГЕРБ”.

В социалните мрежи Радостин Василев избухна с грубости, несъвместими с позицията му на министър, все пак. Той се нахвърля брутално върху Илиана Маринова, защото тя беше сред организаторите на протеста пред Министерството на младежта и спорта, с настояването предателите да напуснат парламента. За срещата в Плевен, спортният министър в оставка пише: “…тази палава група беше придружавана от малко лакеи на г-н Тошко Йорданов, една татуирана продавачка… и две доказани проститутки. Знам, че всички знаят кои са те.”

Мургавият плевенчанин се подиграва на ИТН, че в залата имало “хора от малцинствата от доста села извън Плевен, което означава, че ИТН определено разтваря избирателното ветрило.”

Коментар във Фейсбук на Соня Колтуклиева