ВОТЪТ МИНАВА! ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА! КИРО ГОТВИ НОВО ТЪРГАШЕСТВО С ПЪРВИЯ МАНДАТ

ВОТЪТ МИНАВА! ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА! КИРО ГОТВИ НОВО ТЪРГАШЕСТВО С ПЪРВИЯ МАНДАТ

Отцепниците от “Има такъв народ” са се събирали вчера около обяд на среща, на която са научили, че усилията за привличането на нови депутати са “ударили на камък”. Предателите трябвало да се примирят, че ще напуснат политиката и никога повече няма да помиришат власт. Единственото спасение те виждали в екзалтираните призиви за манифестации в подкрепа на правителството, които, обаче, звучат като вопли на отчаяни политически самоубийци.

Снощният митинг на площад “Народно събрание” едва успя да привлече около 300 души, а бащата на Кирил Петков беше извикан на помощ, за да спасява отново сина си в криза.

Какво научих междувременно? Силно изнервеният премиер плюс Лена-на-Киро-и-Миро, заедно с Асен Василев, Лорерите и Евгени Ангелов измислили бизнес-план.

Ето в какво се състои той: след като правителството подаде оставка, да се изчака първият мандат, който президентът следва да даде на “Продължаваме промяната” – да се предложи кабинет, в който министерски кресла да получат депутатите, които не се отказаха от ИТН досега и не минаха в лагера на отцепниците. Кирил и компания преценили, че на първото раздаване не са били достатъчно убедителни, за да напазаруват нови съвести, така че при второто раздаване може да са доста по-конкретни и ефективни. Ще се предлагат министерски кресла, заместник-министерски постове и шефски кабинети на държавни агенции. Намислено е Любомир Каримански да бъде съблазняван с ново гласуване за управител на БНБ – този път вече той да бъде издигнат като единствен кандидат на управляващите. Най-активните отцепници ще бъдат възнаградени с министерства, разбира се: Радостин Василев ще запази министерството на младежта и спорта, Георги Георгиев ще получи МРРБ, Николай Радулов – МВР, когато Бойко Рашков бъде избран за председател на КПКОНПИ, останалите ще запазят депутатските си места. 😂😂😂

Сметки без кръчмар, както е казал храбрият български народ.

Веднъж паднали – завинаги паднали!

След 22 юни всички илюзии ще катастрофират в реалността. А тя не вещае нищо оптимистично за правителството.

Харвардските измамници са на ръба на отчаянието, научих от мой приятел-бизнесмен. Защо ли?! Защото тези, които смятали за сигурни донори, са отказали да ги подпомогнат в този изключително критичен момент: Иво Прокопиев, Кирил Домусчиев, Емилиян Гебрев и Гриша Ганчев не са се отзовали на настоятелните молби за финансова помощ.

…. На Киро и компания, които показаха пред българското общество брутална наглост в парламентарното търгашество, искам да припомня една моя публикация от вчера: в Наказателния кодекс – от чл.301 до

чл.305 са предвидени тежки наказания за търговия с влияние.

Чл.301: Длъжностно лице, което поиска или приеме дар или каквато и да е облага, която не му се следва, или приеме предложение или обещание за дар или облага, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва за подкуп с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.