КОЙТО ПОЛИТИК СЕ ВОДИ ПО АКЪЛА НА КЪНЧОВЦИТЕ И НА ИВАН КРЪСТЕВ, ЗНАЧИ НЕ Е ДОБРЕ С АКЪЛА!

Добри хора, не знам някой да е прокопсал, слушайки тандема Андрей Райчев-Кънчо Стойчев и следвайки съветите на Иван Кръстев. Мистификатори. Милионери от спекула с медийно влияние. Сервитьори на социология за лична употреба.

Андрей и Кънчо са бизнесмени – тях ги интересува само да трупат пачки, да правят голф-игрища и мега-скъпи хотели за отбрана публика. Те не са социолози, те са използвачи, които умело се пласират сред силните на деня и осребряват яко връзките си с министри и премиери.

Според мои източници, тъкмо Кънчовците през техния Първан Симеонов са внушили на Киро-Лена и Асеня да убедят Бойко Рашков да арестува Бойко Борисов, за да си вдигнат рейтинга и да спрат възхода на ГЕРБ към първото място в проучванията на общественото мнение.

N.B.: Дъщерята на Андрей Райчев – Ружа, в деня на ареста на Бойко Борисов, беше пуснала многозначителен пост: “Тази вечер ще има фойерверки!”

Андрей Райчев и Кънчо Стойчев са от породата български социолози, които аз наричам “келнери от румсървиза” – звъниш по телефона и си поръчваш доставка в стаята.

В менюто има всякакви дяволски трикове, а цените са безбожно високи. Но винаги се намират клиенти, които са достатъчно наивни, уплашени и колебливи или просто  – податливи на техните мистификации.

Впрочем, какво стана с взетите  милиони от КТБ?

Обвиняваха мен за някакви пари, но след като осъдих клеветницата Маргарита Михнева, медийната кампанията срещу мен приключи, а съдиите обявиха, че не съм взела нито стотинка.

Люба Кулезич, на 28 януари 2018  г., цитирайки документи от следствения отдел на СГП, казва в предаването “Просто Диков”: “според свидетели, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев – на две дати са получили по 500 000 евро в брой без подписване на документи. Кънчо Стойчев получава на 13. 08. 2013 година –  500 000 евро.”

Как пък става така, че все те се уреждат никой да не им иска сметка?!

Който партиен лидер им се води по акъла, значи не е добре с акъла!

Иван Кръстев, класически соросоид, тъпче политиците и обществото с учебникарски фрази и високомерни твърдения – докаран в костюма на чист и непорочен учен, сипе мъдрости по телевизора, а после отива в крайморската вила на Иво Прокопиев да пие едно уиски и да научи каква е следващата схема, която трябва да глазира с гръмки фрази и дълбокомислени умозаключения.

Пазете се! Тези тримата са опасни за вашето политическо здраве. И за чистотата в обществото.