МИРОЛЮБА БЕНАТОВА ЗАПОЧНА ДА РИНЕ ПОД ДЪНОТО, ПРЕВРЪЩАЙКИ СЕ В ПРОПАГАНДЕН РУПОР И МЕДИЕН БОДИГАРД НА КИРИЛ ПЕТКОВ 

Миролюба Бенатова отдавна се срина до дъното, но сега започна и да рине под него. От сръчна репортерка се преквалифицира в пропаганден рупор и медиен бодигард на Кирил Петков.

Да защитава един похотливец, разбирам. Тя самата публично си припадаше по Бойко Борисов, докато той живееше с Цветелина Бориславова.

Но да не забелязва, че Кирил Петков, Лена Бориславова и компания тласкат България към национална катастрофа – това е мерзко и абсолютно непрофесионално за журналист с претенции за обективност.

На кого му пука с кого си ляга нѐк’ъв Киро?!

Но когато двамата прелюбодейци командват изпълнителната власт, решават съдбините на българите, всеки честен и свестен журналист трябва да се възмутѝ. Е, Миролюба не е между тях, но можеше поне да не издава така открито пристрастията си.

Кой да купи Кирил Петков?! Той отдавна е продаден.

П.П. Когато вадиш лични пари и правиш подаръци на любовницата си – това е личен живот.

Когато вадиш държавни пари и плащаш на любовницата си – това е обществен проблем.

Не се правѐте, че не разбирате!

Договорени са 14 600 лв.на месец и 140 евро на час за Лена Бориславова от ББР, докато Кирил Петков е служебен министър и принципал на банката.

Договорът влиза в сила на 01.07. – седмица след като Киро опипва Лена на стълбите, преди да се усамотят в нечий апартамент.

Това за краткост наричаме задкулисие.