Мъжът вляво, който така дружески се ръкува с Бойко Борисов, се казва Евгени Ангелов; той беше заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма в кабинета “Борисов 1”. Освободиха го. Отиде да се изявява като съветник на президента Росен Плевнелиев.

От вчера Евгени Ангелов е поел в свои ръце публичните комуникации на премиера Кирил Петков, на когото беше съветник по-нѐкои-схеми.

Внимание!

Харвардецът Евгени Ангелов е спряган като кандидат #1 да замени сегашния провалѐн премиер, тъй като Кирил Петков е пѝснал на всички.

Повече за тази интрига можете да научите утре, от 11,10 часа, в интервюто ми с култовия водещ Ivelin Nikolov по телевизия СКАТ.

Ще разберете и защо е толкова важно за Кирил Петков, Евгени Ангелов, Спас Русев и техният съдружник от албански произход Елвин Гури, да се пробута Албания, покрай Северна Македония, за пълноправен член на Европейския съюз.

Follow the Money!

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЗАЩО КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ НЕ СЕ РАЗРОВИХА ВЪВ ФОНДА НА ФОНДОВЕТЕ?! ТЕХНИЯТ ВОДАЧ В ПЛЕВЕН Е ТАМ, С ДОСТЪП ДО УПРАВЛЕНИЕ НА ПУБЛИЧЕН РЕСУРС – 38,5 МИЛИОНА ЕВРО!

КОЛТУКЛИЕВА: КАКВО СВЪРЗВА ПАРТИЯТА НА ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ С ТАЗИ НА ЧЕРЕПА? ОБЩ ДОНОР ИЛИ МЕНТОР?