КУРОЛАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ! ДВЕ МЕТРЕСИ ПОДПИРАТ “БЪЛГАРСКИЯ ВЪЗХОД” С КРЕХКИ РАМЕНЕ И МОЩНИ АМБИЦИИ

С дружен смях и пиперливи закачки туристическата гилдия посрещна съобщението, че Поли Карастоянова е сред стожерите на “Българския възход”. Това е 101-то превъплъщение на бившата стюардеса, подвизаваща се като изпълнителен директор на Националния борд по туризъм.

Каква ли не беше Поли Карастоянова през последните 20 години?! Член на лявата партия на Александър Томов-Лупи и член на дясната партия на Царя; приближена на Георги Гергов и на Красимир Гергов; почитателка на Бойко Борисов през 2009 година и протестираща срещу Бойко Борисов през 2013 година; умилкваше се около Сергей Станишев и Румен Овчаров, беше партиен другар на Слави Бинев… Звездният й миг настъпи, когато успя да очарова Валери Симеонов, който я направи депутатка от Патриотичния фронт, но бързо я уличѝ в лобизъм и я изгони, та дори не иска да чува името й вече.

Когато пловдивчанинът Пламен Моллов стана председател на ПГ на НДСВ, Поли Карастоянова кокетно се завъртя около него и спечели сърцето му, но загуби уважението на съпруга си Аспарух Карастоянов, който се почувства зверски унизен, когато папараци на “168 часа” изловиха влюбените прелюбодейци да се срещат в малък столичен хотел.

Непрекъснатите опити на Поли Карастоянова да стане министър на туризма и нелепите интриги, които забърква с неутолим апетит да заеме държавна позиция, й спечелиха ужасно лошо име в туристическия бранш. Пословични са думите на известния бизнесмен и хотелиер Стефан Шарлопов (R.I.P.), който казваше: “Тази не е забила един пирон в туризма, но иска да го управлява. Обаче, трябва да й се признае една заслуга: успя да обедини туристическия бранш – всички срещу Поли Карастоянова!”

Пламен Моллов и Поли Карастоянова, които имаха големи планове, но слаба реализация, докато бившият депутат управляваше Националната лозаро-винарска камара, сега явно са се устремили към възход с ракета-носител ген.Стефан Янев. Халал да са му! На̀рамо да си ги носи! 😀

Както написа Frognews:  “Партията на Ралица Симеонова, известна като ”проект Стефан Янев”, ще се учреди на 5 май. Ралица Симеонова беше шеф на кабинета на Янев, когато той беше служебен премиер. След като стана военен министър в кабинета „Петков“ първото нещо, което направи Янев бе да издигне Симеонова за свой заместник. Това предизвика слухове за техните отношения в правителството. В МО пък се говорело, че всъщност тя командва министерството. Самият Стефан Янев не се задържа дълго на поста, защото заради непремерени изказвания, му бе поискана оставката от премиера Кирил Петков. Заедно с него министерството възмутена напусна и Ралица Симеонова.

Този път очевидно тя е решила да се реваншира с партия, която ще оглавява Янев, а тя ще е моторът зад него.”

Ай-ай-ай! Лена Бориславова не е сама! Отборът на началничките на началниците получи нови попълнения. “Женско царство” пъпли да овладее парламентарната република; токчета настъпват ботушите; спалните заменят кабинетите.

Куролация във възход!