СЛАВИ ТЪРСИ ПОМОЩ ОТ БОРИСОВ И КАРАДАЙЪ ЗА КАРИМАНСКИ. ИТН ИСКА ДА ВЗЕМЕ БНБ НА ВСЯКА ЦЕНА. КАК ЛИ ЩЕ РЕАГИРА ПЕТКОВ? С НОВА НЕРВНА КРИЗА ЛИ?!

Я, виж ти! Невероятно, но факт. “Мъжете в черно”, които бягаха като дявол от тамян при всеки намек да гласуват каквото и да било заедно с ГЕРБ, сега кандисват да приемат помощ от партията на Бойко Борисов.  Не се ослушват и за съдействие от ДПС в този случай. Изключение или зараждаща се практика?!

ПГ на „Има такъв народ“ приема подкрепа от опозицията за кандидата й за управител на БНБ Любомир Каримански, стана ясно днес.

Председателят на бюджетната комисия Любомир Каримански трябва да се състезава за поста с номинирания от „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров в пленарна зала. Така не се прави. Практиката е да се излъчва единен кандидат на коалицията.

„Не виждам защо се прави такава драма от това, че един кандидат може да бъде подкрепен от опозицията. Още повече, ние не сме хора, които могат да влияят върху техните решения и това кого от кандидатите ще подкрепят „, коментира пред БНТ депутатът Виктория Василева, дясната ръка на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

Вече призовах публично Слави да прояви характер и да не се оставя да го неглижират – е, браво, решил е да отвърне на Кирил Петков по единствения възможен парламентарен начин.

На удара – с удар!

П.П. Някакво световнонеизвестно депутатче от ПъПъ-тата на въпроса на Мая Костадинова по БНТ: кой е по-добрият кандидат за БНБ отсече – Андрей Гюров, защото отварял и затварял парламента. Ами да стане портиер тогава, защо иска да става гуверньор?!